Our Blog

Meeus is een onderdeel van AEGON. Met goed financieel management is het mogelijk om beter wonen, leven en werken te realiseren. Meeus neemt dan ook graag al uw zorgen uit handen als het gaat om pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Door goed te bemiddelen kunnen zij het beste product op de markt realiseren, dit geldt ook voor de oldtimerverzekering. En met al 85 jaar ervaring lukt dit dan ook!

Voordelen oldtimerverzekering

Meeus is ideaal geschikt voor elke soort oldtimer, of het nou gaan om een semi-oldtimer, een oldtimer, een hobbytimer of een echte oldtimer, bij allen soorten bent u bij Meeus aan het goed adres. Een goedkope premie en een goede dekking staan dan ook voorop. Bovendien kunt u de oldtimerverzekering dagelijks opzeggen, hierdoor bent u niet gebonden. Met maar liefst 85 jaar ervaring maakt Meeus het mogelijk een prefecte verzekering voor elke oldtimer te bieden.

No-claim korting

Bij het afsluiten van een oldtimerverzekering wordt een nieuwe polis opgemaakt. Deze polis staat los van een eventuele eerste auto. Echter wanneer de eerste auto ook bij Meeus verzekerd is, krijgt u dezelfde no-claim korting. Dit kan een enorm voordeel opleveren.