Our Blog

Verzekeruzelf.nl staat voor vrijheid, ze zijn zelf dan ook voor de volle honderd procent staatsteunvrij. Bij de verzekeraar is het de bedoeling dat de klant zelf zijn premies berekend en zelf de oldtimerverzekering afsluit. Door deze methode zijn geen dure callcenters nodig, waardoor er dan ook een lage premie geboden kan worden. Bovendien ook nog eens gemiddeld gezien met een betere dekking dan andere verzekeraars.

De voordelen

Bij Verzekeruzelf.nl kunt u al terecht met een oldtimer die 20 jaar oud is. De meeste verzekeraars stellen ontzettend veel eisen, Verzekeruzelf.nl doet dit niet. Het enige wat de verzekeraar wilt is dat u een eerste auto voor dagelijks gebruik heeft. Echter mag u de oldtimer daarnaast ook zo vaak gebruiken als u dat zelf wilt, zonder een gelimiteerd aantal kilometers. Indien u wel hieraan voldoet krijgt u een korting op de premie Ook hoeft u geen lidmaatschap bij een vereniging, echter wanneer u wel een lidmaatschap bij een oldtimervereniging heeft krijgt u hierop ook nog eens een korting op de premie.

24 uurs schadeservice

Verzekeruzelf.nl draagt er zorg voor dat uw schademelding altijd direct in behandeling wordt genomen, ook met een oldtimerverzekering. U dient zelf de schade online te melden en na deze melding zal u zo spoedig mogelijk telefonisch benaderd worden. Bovendien kunt u ook al snel rekenen op het schadebedrag, dit is al na 24 uur nadat het schadebedrag is vastgesteld.